Το Ωδείο

Το Ωδείο Σύγχρονη Ωδή βρίσκεται στην λεωφόρο Δημοκρατίας 59 και 63, στα Μελίσσια, στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Εδώ και 40 και πλέον χρόνια διδάσκουμε μοντέρνα και κλασσική μουσική σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με πολλούς διακεκριμένους καθηγητές.

 

Το Ωδείο Σύγχρονη Ωδή ήταν και παραμένει το πρώτο ωδείο στα Μελίσσια. Για μας, η πρωτοπορία δεν είναι κούφια λόγια και διαφημιστική καμπάνια, είναι μια συνεχής προσπάθεια, ένας ατελείωτος αγώνας, να φτάνουμε πάντα πρώτοι στο νήμα των στόχων μας και μόλις το κόβουμε, χωρίς σταμάτημα, χωρίς ανάσα ξεκινάμε για τον επόμενο στόχο, πάντα πιο ψηλά, πάντα πιο ποιοτικά, πάντα πιο υπεύθυνα, με την πιο σύγχρονη τεχνική, με τις πιο σοβαρές μεθόδους αλλά πάντα με το χαμόγελο και τη χαρά της δημιουργίας.

 

Η συνέπεια, η ευθύνη και η ευαισθησία που έχουμε επιδείξει στη δουλειά μας, σε όλους τους τομείς, μας αναγκάζουν να μην κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στον αγώνα για τη διατήρηση αυτών που έχουμε δημιουργήσει. Έτσι πιστεύουμε ότι είμαστε πανέτοιμοι να συνεχίσουμε με όλη μας τη δύναμη την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο μέσα από τη Μουσική Δημιουργικότητα.

 

Ο ιδρυτής και διευθυντής,
Μάκης Μαύρος 

 

 

Αναγνωρισμένο από το κράτος.
Αρ. Αδείας ΥΠ.ΠΟ. 44436/3107/17.11.1989
Φ.Ε.Κ. 889/τ.Β'/8.12.1989

 

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Κερδίστε ολόκληρο το ποσό της εγγραφής σας κάνοντάς την online.

Επικοινωνία

Το Ωδείο είναι ανοιχτό από 1η Σεπτεμβρίου για εγγραφές! Γραφτείτε online, με ΔΩΡΟ το ποσό της εγγραφής!

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή:
16:00 - 21:00
Σάββατο:
09:00 - 14:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
210 8040356

E-Mail:
info@sixroni-odi.gr

Η Ιστορία

Το Ωδείο Σύγχρονη Ωδή έχει μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων στις οποίες έχει συμμετέχει - από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις μέχρι εκδρομές με το ωδείο στο εξωτερικό, και από συναυλίες ορόσημα, μέχρι θεατρικές παραστάσεις σε όλη την Αθήνα και όχι μόνο. Μάθετε για τις παλιότερες δραστηριότητες του Ωδείου, για τα μεγάλα ονόματα που έκαναν την αρχή τους στη Σύγχρονη Ωδή και πολλά άλλα!