Σύγχρονη Μέθοδος Μουσικής Προπαιδείας

Το πρόγραμμα "Σύγχρονη Μέθοδος Μουσικής Προπαιδείας" βασίζεται στις μελέτες του Μουσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Βιέννης, διασκευασμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μας παιδικές ανάγκες, εφαρμοσμένο με απόλυτη επιτυχία από την καθηγήτρια πιάνου κ. Γιώτα Καλλίγερου.

 

Το αποκορύφωμα της επιτυχίας του προγράμματος είναι ότι, παιδιά τα οποία είχαν απογοητευτεί και απομακρυνθεί εντελώς από τη Μουσική λόγω ανεπιτυχών ομαδικών Μουσικών μαθημάτων, μπόρεσαν, αφότου ήρθαν στο Ωδείο μας, να συνεχίσουν τις μουσικές τους αναζητήσεις, να προχωρήσουν και να γνωρίσουν την πραγματική ομορφιά της Μουσικής, εφόσον λαμβάνονται υπόψη στο πλήρες οι ατομικές και ηλικιακές τους ανάγκες (που είναι ιδιαίτερα σημαντικές στις ηλικίες από 4 έως 6 ετών), στα καλά οργανωμένα και αποτελεσματικά ατομικά μαθήματα που τους γίνονται.

 

Έχοντας πιστέψει στην ατομικότητα, στην ιδιαιτερότητα αντίληψης, αφομοιωτικότητας και προσωπικότητας του κάθε παιδιού, προσφέρουμε στους μικρούς μας μαθητές τη δυνατότητα, να έχουν όλα όσα μπορεί να τους χαρίσει η Μουσική, απολαμβάνοντας ένα καλά σχεδιασμένο, ατομικά προσαρμοσμένο μάθημα.

Facebook